2010. április 8., csütörtök

Zombieland


Ismét egy horrorról lesz szó,mégpedig a Zombielandről.
Ez a film Ruben Fleischer
rendezésével készült.Főszereplői:Jesse Eisenberg és Woody Harrelson.
Besorolása horror-vígjáték,
mégpedig azért mert a horrorhoz kötödő jelenetek igen jól megvannak csinálva benne (zombik,vér) azonban aki ezektől nem írtózik túlságosan az halálra tudja röhögni magát rajta.


A filmet a Columbia Pictures forgalmazza,és eddig 102 166 357 millió dollár volt a bevétele ami 20,491,394,501 Ft-nak felel meg.

Történetünk Colombusról szól,aki miután a világból Zombieland lett,felkerekedett és elindult Ohio-ba,szülővárosába,hogy felkeresse szüleit.
Colombus,saját szabályait alkalmazva élte túl eddig a fertőzött emberek támadásait,mégpedig olyanokkal amit a bal felső sarokban is láthattok és amik később felsorolásra kerülnek általam.
Barangolása közben találkozik Tallahassee-vel,aki a legnagyobb élvezettel gyilkolja a zombikat.Tallahassee szerint a zombiölés művészet (ezt azelőtt mondta mielőtt kinyírta az egyik zombit egy gitárral).
Együtt mennek tovább, majd betérnek egy szupermarketbe,mert Tallahassee sütit akart enni.Kinyírnak egy-két zombit,majd találkoznak két lánnyal akik csúnyán becsapják,és kirabolják őket.
Ezekután ottmaradnak kocsi és lőfegyver nélkül,nem is beszélve a piáról és az élelemről.
Sétálnak az utcán és amilyen nagy mákjuk van,találnak egy hummert a hátsóülésén egy teherautónyi fegyverrel.Miután Tallahassee ráfest egy fekete hármast már indulnak is tovább megkeresni a Witchitát és Little Rockot akik becsapták őket.


Meg is találják a lopott kocsit aminek a motorja füstölög és egy lélek sincs benne.
Ám ez is egy újabb csel volt ugyanis Colombus fejéhez puskát szorítanak,így ismét náluk az irányítás,de ezúttal nem rakják ki őket a kocsiból hanem együtt mennek tovább.Így barátkoznak össze egy idő után,és irtják együtt a zombikat.
Elmennek Bill Murray házába,mert ott a legbiztonságosabb.Ekkor következik egy vicces jelenet ugyanis Colombus lelövi Bill Murrayt a duplacsövűjével.

A történet végül happy enddel végződik,Colombus összejön Witchitával,Tallahassee pedig megkapja a sütit amire az egész film alatt vágyott.



Colombus túlélési szabályai:

  • Gyorsaság! (Cardio)
  • Duplacsavar! (Double Tap!)
  • Biztonsági öv bekapcsolása! (Seatbelts!)
  • Hátsó ülések leellenőrzése! (Check the Back Seat!)
  • Utazás kevés csomaggal! (Travel Light!)
  • Óvakodj a mellékhelységektől! (Beware of Bathrooms!)
  • Ne hősködj! (Don't be a hero!)
  • Kétség esetén,tudd hogy,hol a kijárat! (When in doubt know your way out!)
  • Élvezd az apró dolgokat! (Enjoy the little things!)
  • Nyújtás! (Limber up!)

Szereplők:

Talahassee- Woody Harrelson
Colombus -Jesse Eisenberg
Witchita -Emma Stone
Little Rock-Abigail Breslin


Én tizes skálán tizet adnék neki!



Simi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése