2010. április 13., kedd

Füstölgő Ászok 2. Bérgyilkosok Bálja

Smokin' Aces 2. Assasin's Ball

Íme a Füstölgő Ászok második része, ami nem folytatása az elsőnek, viszont millió kis szál vezet vissza hozzá.
Furcsa, hogy a második részt P.J. Pesce rendezte, nem pedig Joe Carnaham.
Most egy nyugdíjazott FBI ügynököt ismerhetünk meg (Tom Berenger), Walter Weed személyében, akire egy teljesen ismeretlen megbízó 3 millió dolláros vérdíjat tűzött ki, de nem akármilyen feltételek mellett. A gyilkosságot Április 12-e harmadik órájában kell elkövetni, ha később, vagy előbb, akkor nincs pénz. Weed biztonságára Zane Baker (Clayne Crawford), és zöldfülűekből álló csapata ügyel, a film végén kiderül, hogy mennyire ügyesen.

A Bérgyilkosok

Ariella Martinez (Martha Higareda), az egyedülálló bombázó-bérgyilkosnő, aki a csókjával öl (hogy hogyan, az a filmben kiderül).
Finbar McTeague (Vinnie Jones) is a bérgyilkosok keretét erősíti, a legjobb szaglású gyilkoló, aki később összejátszik Martinezzel.
Örök alakváltoztató kedvencünk is feltűnik a színen, mégedig Lazlo Soot ( Tommy Flanagan) személyében, aki egy ügynök képét lemásolva próbál hozzájutni a célponzhoz, Weed-hez.
És persze a kihagyhatatlan Tremor testvérek is beneveznek a versenybe, ám most a családfa másik ágazatát ismerjük meg, az apát, Fritz-et (Maury Sterling), lányát, Kaitlyn-t (Autumn Reeser), és fiát, Lester-t(Michael Perks).

Soma




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése