2010. április 10., szombat

Dokik

Scrubs

Bill Lawrence sorozatát 2001-ben kezdték el forgatni, ami kezdetileg arról szólt, hogy Chris Turk és John Dorien hogyan tud beilleszkedni medikusként az új kórházukba, azután pedig már arról, hogy hogyan lettek rezidensek, később szakorvosok.

John Dorien
Becenevén J.D. (jobbról a 3.) az egytemről egyenesen fölvették a Sacred Heart nevű korházba, barátjával, Christopher Turk-kel együtt.
Tudni kell róla, hogy szeret elkalandozni a gondolotaiban, nagy fantáziája van (Lebegő Fej doktor, Dr. Acula), és hagyománya, hogy évente egyszer lefekszik Elliot Read-del (balról a 3.), akinek nem véletlenül van fiúneve, a szülei elég szadisták. Továbbá J.D. folyton elszúrja a kapcsolatait, mivel mindig idealizálja a nőket.

Christopher Duncan Turk
Turk (jobbról az 1.) igazi belevaló fekete sebész. Imádja a hip-hop-ot, mindig merész, vidám. Munkájuk második hetében összejött Carla-val (balról az 1.), ám kapcsolatuk csak fél év után vált igazán erőssé. 3 év múlva Turk elvette feleségül Carla-t, erre rá 1 évre már a babát akartak csinálni.

Elliot Read
Elliot (ballról a 3.) gazdag családban nőtt föl, ezért sokszor cikizik is barátai. Legjobb barátnője Carla, de ha ők egyszer összevesznek, akkor kő kövön nem marad. Amúgy a csaj eléggé hibbant, de a jó értelemben, és pont ezért is jön be J.D.-nek.

Carla Espinosa
Carla (balról az 1.) dominicai, ám mindenki azt hiszi, hogy Puerto-Rico-ból jött. Férjével, Turk-kel teljesen egy hullámhosszon van, ám együtt laknak J.D.-vel, és akár hiszik, akár nem, a fiú kihagyhatatlan az életükből. Carlanak van egy öccse, aki nem mindig jön ki teljesen jól Turk-kel.

Perry Cox
Dr. Cox (balról a 2.) J.D. mentora, ám ezt csak hosszas és fájdalmas kínzások hatására hajlamos beismerni. Ő a világ legnárcisztikusabb embere, és felesége, Jordan, akit Cox "a legördögibb boszorkány" néven jellemez, azt gondolják, hogy az a házasság, amikor két ember halálra szivatja egymást. Ám mégis tökéletesen egy párt alkotnak, és van egy fiuk, Jack.

Bob Celso
Bob (jobbról a 2.) a kórház főorvosa. Senki sem szereti túlzottan, mivel minden kérésre nemet mond, ám belűl kedves ember, és ha nagyon megerőlteti magát, akkor ezt ki tudja hozni magából. Van egy nagyon rokkant felesége, és egy kutyája, Bexter. Apja 8 éves korában elhagyta biciklivel, és éppen ezért utálja annyira a kétkerekő járgányokat.

Soma


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése