2010. április 14., szerda

NCIS






Naval Criminal Investigative Service


Az
NCIS az amerikai CBS hálózat tévésorozata, a tengerészeti nyomozószolgálat speciális ügynökökből álló csapatáról. A sorozattervezet és a szereplők bemutatkozására a JAG – Becsületbeli ügyek egy kétrészes epizódjában került sor (8. évad 20-21). A széria premierje 2003. szeptember 23-án volt, Magyarországon a TV2 tűzte műsorára 2005. október 17-étől. A sorozat ismétlése 2009.november 13-ától az AXN műsorán is látható.

Az NCIS a Haditengerészeti Bűnüldöző Hivatal Főügyekért Felelős Csapatának különleges ügynökeit követi nyomon, a szervezet főhadiszállása a Washington-i Navy Yard, Washington D.C.-ben.

A csapatot gyakran bízzák meg kiemelten jelentős ügyekkel, úgymint az elnök nukleáris fegyverekért felelős emberének halála,bombaszituáció az USA hadiflottájának hajóján, egy valóságshow-szereplő halála az USA Tengerészeti Testületének bázisán,terrorista fenyegetések és emberrablások. Ugyanakkor bármilyen olyan bűneset megoldására is kijelölik őket, ami a hadiflottához vagy a tengerészeti testülethez kötődik.



Leroy Jethro Gibbs különleges ügynök


1 – 7
Mark Harmon-Mihályi Győző-Anthony "Tony" DiNozzo különleges ügynök


Dudy :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése