2010. április 5., hétfő

Dr.Gregory House

Dr.Gregory House

Alakítja:Hugh Laurie
Magyar Hangja:-1.évad-2.évad 12. rész : Szakácsi Sándor
-2.évad 12. rész- :Kulka János


Kapcsolatok

Apja-John House
Anyja-Blythe House




Anyját szereti,apját viszont kifejezetten utálja.
Az egyik részben mesél egy történetet nagymamájáról,akinél a szülei sokszor otthagyták,és aki fizikailag is fenyítette,később azonban bevallja,hogy apja volt az aki fizikálisan bántotta,nem pedig nagyanyja.

Dr.Lisa Cuddy

Amikor a Michigan-i Egyetemen tanult,mellékállásban egy könyvtárban dolgozott,itt ismerte meg jövendőbeli főnökét,akivel akkor csak egy egyéjszakás kalandra jött össze.

Dr.James Willson

Egy New Orleans-i orvosi össze jövetelen találkozott először későbbi legjobb barátjával.

Stacy Warner

A sorozat kezdete előtt tíz évvel találkoztak először egy Ügyvédek vs Orvosok paintball meccsen,ahol Stacy meglőtte House-t.

A fájós láb

Öt évvel a sorozat előtt House jobb lábában vérrögöt találtak,ezt azonban három éven keresztül félrediagnosztizálták,ekkor,hogy az hatalmas fájdalmat ne érezze,orvosi kómába rakták,így Stacynek kellet dönteni,aki azt választotta,hogy csak a halott szövetet távolítsák el a lábából,azonban így Greg élete további részében csak bottal tud járni,és emellet nagy fájdalmak gyötrik.Ez volt az oka hogy Stacy-t elhagyta.

A mogorva jellem
Élvezi eltaposni,összetörni az embereket,és gyakran utal a gyengeségeikre.
Barátja Willson azt mondja,hogy az orvosoknak általában Messiás komplexusuk van,azaz meg akarják menteni a világot.Housenak azonban Rubyc komplexusa van,mivel neki az a célja hogy megoldja a kirakóst.Alap elve,hogy mindenki hazudik.Az egyik részben barátja azt feltételezi róla,hogy Asperger kórban szenved,ami annyit takar,hogy problémát jelentenek neki a szociális kapcsolatok,viszont olyan dolgokra is rá tud jönni,amelyekre egy normális ember képtelen.Ezzel magyarázza,hogy ezeket a nehéz eseteket is meg tudja oldani.



Dudy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése