2010. április 8., csütörtök

Kill Bill Vol. 2.

Kill Bill Volume 2.

Uma, miután végzett O-ren Ishii-vel és Vernita Green-nel, már csak 3 ember maradt a listáján. Budd, Elle, és persze Bill.

Budd, Bill öccse, miután kilépett a bérgyilkos-csoportból (D.I.V.A.S.), Texasba költözött, ahol egy lepukkant lakókocsiban él, folyton almás-martinit vedel, és egy night-clubban kidobóember. Ám Ő sem lesz könnyű préda Uma számára, mivel attól még, hogy nem űzi már az ipart, remek képességei vannak.

Elle Driver (kódnevén Kalifornia Mountain Snake) Uma legnagyobb vetértársa volt Bill kegyeiért. Elle még az 1. rész elején könnyedén megölhette volna a kómás Umát, ám Bill utolsó percben érkezett parancsa miatt erről letett. Elle a kígyók mestere, és ez egy ponton a filmben nagyon fontos szerepet fog játszani.

Továbbá a filmben az is kiderül, hogy Uma honnan szerezte (többek közt) harcművészeti tudásait, így vissza utalva a "régi szép időkre", amikor még együtt voltak Billel. Ezeken kívül az is kiderül, hogy ki az az egyetlen személy, aki meg tudja akadályozni Umát abban, hogy megölje Billt.

Mielőtt még bármi félreértés is esne, a filmben Uma Thurman-nak nem 'Uma' a neve, hanem erre is fény derül, mivel egészen a film végéig, amikor kimondják a nevét, ki is sípolják. Ám én ezt most nem fedném föl, aki kíváncsi nézze meg a filmet. ;)

Soma

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése