2010. április 4., vasárnap

Joey

Alkotók:Shana Goldberg-Meehan,Scott Silveri

A Joey nevezetű sorozatnak ami lényegében a Jóbarátok címmel ellátott nagy sikerű történet folytatása,két egész évadot sikerült megélnie.

Joey,miután barátai mind megházasodtak,elköltöztek,gyereket vállaltak,Los Angelesbe utazik nővéréhez,hogy befusson mint színész.Kezdetben két szerepet is sikerült bekebeleznie az ügynökének,vagy ahogy ő hívja,a ''cápának'' ám egyikről lemond Joey a másikat viszont elvállalja,de befuccsol.Azonban a sorozat amiről lemond elkezd futni a televízíókban "Nővérek" néven és hatalmas siker lesz.Az egész stáb mocskosul meggazdagszik belőle.
Miközben Joey átkozza magát amiért nem vállalta el a szerepet,kétségbeesésében minden munkát ellvállal ami csak a keze ügyébe kerül.
Eközben Michael,Joey unokaöccse,a szűz (nem,nem a csillagjegyére utaltam) megszabadulván anyjától bácsikájához akar költözni,és ezt sikerül is megoldania mégpedig úgy,hogy spaghettit főz húsgombóccal Joeynak.Gina,az édesanyja persze megsértődik és nem akarja elengedni húsz éves fiát mindazonáltal egy hosszú vita során Joeynak sikerül meggyőznie őt észérvekkel (magam sem hittem a szemeimnek).

Rengeteg híres embert hívnak meg vendégszereplésre a történet folyamán.(Carmen Electra,Bob Saget,stb...)
Összességében egy egész élvezhető sorozat,kár,hogy ilyen rövidke.Matt LeBlanc hozza a formáját miközben Joeyt alakítja.

Szereplők/Magyar Szinkronhangok:


Simi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése